یک اپلیکشین ارتباطی جدید بهنام «طوطی» که توسط انجنیران افغان ایجاد شده و فعالیتهای پیشرفته را به کمک هوش مصنوعی در یک سیستم واحد میگنجاند، افتتاح شد.
این اپلیکیشن به نام «طوطی سبز» از سوی یک شرکت خصوصی ساخته شده و مردم میتوانند در تلیفونهای همراه خود از آن استفاده کنند.
داکتر وارد محمدی، معاون این شرکت امروز در نشستی که به همین منظور در کابل برگزار شده بود گفت که این اپلیکیشن طوطی (Tooti) خدماتی را به کاربران این اپلیکشن ارایه میکند که در سایر پلتفارمها دیده نمیشود.
وی گفت، از طریق این اپلیکشین پیامهای نوشتاری، تماس صوتی و ویدیویی، ارتباط اجتماعی، سیستم ذخیروی مصؤن و همه فعالیتهای پیشرفته به کمک هوش مصنوعی در یک سیستم واحد گنجانیده میشود.
وی گفت، این اپلیکیشن توانایی این را دارد که صدا را به متن و متن را به صدا تبدیل کند و ترجمه کند و ۱۳۳ زبان مختلف در آن استفاده شده میتواند.
وی میگوید، مردم در این اپلیکیشن در هنگام ارسال پیامهای صوتی و متنی میتوانند که این پیامها را از زبان اصلی خود به زبان دیگری به گونۀ اتومات تبدیل کنند.
وی افزود که محرمیت و امنیت کاربران اپلیکیشن برای آنها اولویت دارد و معلومات آنها با داشتن سیستم مصؤن ذخیروی و کود پیشرفته محرم و مصؤن نگهداشته میشود.
براساس معلومات وی، خانوادهها میتوانند از طریق این اپلیکیشن فعالیتهای انلاین کودکان خود را به گونۀ مؤثر نظارت و کنترول کنند.
محمدی گفت که کاربران اپلیکیشن میتوانند بهگونۀ مستقیم محصولات را جستجو و خریداری کنند.
مولوی حبیبالله ابوخالد، عالم دین در نشست امروز در مورد اهمیت تکنالوژی از نظر اسلام صحبت کرد گفت، برای پیشرفتها و نوآوریها در جامعه برعلاوۀ علوم دینی به علوم عصری نیز نیاز است.
وی گفت که جوانان خلاق کشور باید مورد ستایش و حمایت حکومت قرار گیرند.
Views: 12